Tunis Program Putovanja

CENA PROGRAMA OBUHVATA:

  • Avio prevoz na relaciji Beograd-Tunis Cartage/Monastir-Beograd,
  • Transfer autobusom aerodrom-odabrani hotel -aerodrom,
  • Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge
  • Aerodromske takse 99 eur (ukljucene u cenu paket aranzmana prikazane u PDF cenovniku)
  • Troškove rezervacije 600 RSD

CENA PROGRAMA NE OBUHVATA:

  • Fakultativne programe za vreme boravka u Tunisu,
  • Putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali se preporučuje),
  • Boravisna taksa 3 TND po osobi po danu (Placa se na recepciji hotela)
  • Ostale nepomenute troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom prijave za rani buking uplaćuje se akontacija 40% vrenosti aranžmana. Preostali iznos se plaća najkasnije 14 dana pre polaska na put.
Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate. Agencija zadržava pravo promene cena usled poremećaja na tržištu novca. Garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak do punog iznosa je podložan promeni. Mogućnost plaćanja platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO)

POPUSTI I DOPLATE:
Ukoliko cenovnikom u tabeli nije drugačije predviđeno,odrasla osoba u trokrevetnoj sobi ostvaruje 5% popusta. Posebne usluge („pogled more, korišćenje jednokrevetne sobe“ i sl.)mogu se rezervisati samo na upit uz doplatu. Ukoliko cenovnikom nije predvidjena visina i uslovi doplate informacije o mogućnostima ovih usluga ćete dobiti u agenciji.

POPUSTI ZA DECU:
Cenovnikom naznacene popuste deca ostvaruju samo u pratnji dve odrasle ososbe. Popusti istaknuti u cenovniku, važe za decu do nepunih 4 god.-(3,99) 6 god.-(5,99), 12 god.-(11,99) godina, (u nekim hotelima popust važi samo za za prvo dete). Deca do nepune 2 godine plaćaju samo taksu 29 eur za avio prevoz i nemaju pravo na sedište u avionu, niti na zaseban ležaj u hotelu.

OPIS DESTINACIJE:
TUNIS je jedna od najmanjih zemalja Afrike i nalazi se na severo-istoku Afričkog kontinenta u centru Mediteranskog basena. Morska obala Tunisa je razuđena na oko 1300 km. Duž obale su raspoređeni najveći gradovi i naselja, u kojima živi preko 60% stanovništva. Najznačajniji i najveći gradovi na moru su: Tunis, Sfaks, Sus, Bizerta, Tabarka, Nabel, Hamamet, Mahdia, Gabes. To su ujedno i velike komercijalne,putničke i ribarske luke, kao i najznačajniji turistički centri. U Tunisu će podjednako uživati turisti svih starosnih uzrasta i u svako godišnje doba. Sezona kupanja u moru traje od maja do kraja oktobra, a blaga klima tokom zimskih meseci je idealna za šetnje, rekreaciju, obilaske i izlete, kao i uživanje u udobnostima hotela i kupanje u hotelskom bazenu.

NAPOMENE:
Prevoznik avio kompanija Tunisair: Beograd/Monastir/Tunis Cartage/Beograd
Za putnike koji se odluče za boravak u mestu Mahdia vodički servis i obilazak klijenata obavlja licencirani predstavnik lokalnog agenta na engleskom jeziku.
Tiip smeštaja: Cena iskazana tabelom podrazumeva smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama prema programu putovanja. U pojedinim hotelima dodatni ležaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama podrazumeva pomćni ležaj manjih dimenzija od standardnog ležaja.
Usluge koje su predvidjene programom se pružaju prema hotelskim pravilima, Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela koji su navedeni u opisima trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.
U većini hotela je zabranjeno je unošenje hrane i pića u hotelski objekat, pa molimo putnike da se pridržavaju hotelskih pravila koje propisuje hotel.
U svim hotelima sluzenje obroka je po principu samoposluživanja (švedski sto) a vrsta kvalitet i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela.
Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija iskazana na osnovu ugovora između organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost.
Ukoliko cenovnikom u tabeli nije drugačije naznačeno posebne usluge kao što su korišćenje "jednokrevetne sobe" ili „pogled more“ moguće je ostvariti samo na upit uz doplatu.
Molimo putnike da provere važnost i ispravnost putnih isprava jer organizator putovanja nije ovlašćen da proceni validnost putnih i drugih isprava i ne snosi odgovornost u slučaju neispravnosti.Takođe molimo putnike koji nisu državljani Republike Srbije da se na vreme informišu u agenciji ili kod nadležnih ambasada o eventualnom viznom režimu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost usled promena reda letenja i vremena polaska avioprevoznika.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.Dan – BEOGRAD-TUNIS/MONASTIR-HAMAMET Sastanak učesnika putovanja na aerodromu "Nikola Tesla. Poletanje aviona za Tunis - CARTAGE/MONASTIR. Dolazak u Tunis. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. Od drugog do poslednjeg dana- Boravak u Tunisu. Slobodno vreme za odmor i individualne obilaskei razgledanja prema programu i odabranoj usluzi. Poslednji dan- MONASTIR/CARTAGE TUNIS-BEOGRAD.Doručak. Napuštanje soba do 11h00. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje aviona iz Tunisa za Beograd. Polasci Utorak/Petak avio kompanijom Tunisair, sletanje na aerodrom „Monastir“. Polasci utorak/petak avio kompanijom Tunisair, sletanje na aerodrom „Cartage“ Tunis

Legenda:
PP / HB – Polu Pansion (doručak-večera)
PP Plus / HB Plus (doručak-večera + servirano piće uz obroke)
Pun Pansion / FB – (doručak – ručak – večera)
Al /All Inclusive – (Sve uključeno, doručak-ručak-vecera – piće, po hotelskim pravilima)

GO TO TOP